Alize Puffy 342 Orta Mavi

Alize Puffy 342 Orta Mavi

Kategori : El Örgü İpliği / Alize / Puffy
Kodu : APUFFY342
Stok Miktarı : 25
Stok Durumu : Stokta Var
  750 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo

40,00 TL
Ürün Açıklaması

Alize Puffy 342 Orta Mavi Özellikleri

Alize Puffy 342 Orta Mavi geliştirici tasarımcılar tarafından süet gibi çok özel bir dokuya sahip bir ürün oluşturmak için özenle tasarlanmıştır. Bu özel dokusuyla örgü işlerinde benzersiz bir hava katar.

İçerik

Alize Puffy 342 Orta Mavi, %100 mikropolyesterden üretilmiştir. Bu kumaşın bir özelliği, hem sıcak hem de soğuk hava koşullarında üstün konfor sağlamasıdır.

Örme Yöntemi

Alize Puffy 342 Orta Mavi, tığ veya şiş gerektirmeyen bir örgü ipi olmasıyla bilinir. Bu, özellikle örgüye yeni başlayanlar açısından büyük bir avantajdır. Tek yapmanız gereken ipi bükerek düğümler oluşturmaktır.

Gramaj ve Metraj Bilgisi

Bir top Alize Puffy 342 Orta Mavi ipi 100 gramdır ve 9.2 metre uzunluğundadır.

Mevsim

Alize Puffy 342 Orta Mavi, özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Soğuk havalarda sıcaklık sağlayan mikropolyester yapısı sayesinde, soğuk mevsimlerde kullanılmak üzere idealdir.

Kullanım Alanları

Alize Puffy 342 Orta Mavi ip, çeşitli örgü projelerinde kullanılabilir. Yaratıcı projeler için ideal olan bu iplik, atkılar, çocuk hırkaları ve battaniyeler gibi çeşitli örgü çeşitlerinde kullanılabilir.

Uyarı

Hemen hemen her ekranın renk ayarları farklı olduğu için, ekranda gördüğünüz renkler ile gerçek Alize Puffy 342 Orta Mavi ipliği rengi arasında hafif farklılıklar olabilir.

Müşteri Yorumları

Yorumlar

Ürün Özellikleri