Nako Boho Concept 81740 San Francisco

Nako Boho Concept 81740 San Francisco

Kategori : El Örgü İpliği / Nako / Boho Desen
Kodu : BOHO81740
Stok Miktarı : 6
Stok Durumu : Tükenmek Üzere
  750 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo

71,00 TL
Ürün Açıklaması

Nako Boho Concept 81740 San Francisco Ürün Detayları

Örgü projeleriniz için ideal bir seçim olan Nako Boho Concept 81740 San Francisco, kaliteli içeriği ve rahat kullanımıyla ön plana çıkar. Hem ısınmak için hem de şık aksesuarlar oluşturmak için tercih edebilirsiniz.

Ürün İçerikleri

Nako Boho Concept 81740 San Francisco, %75 yün ve %25 polyamid içeriğiyle dikkat çeker. Yüksek yün oranı, ürünün doğal ve sıcak olmasını sağlar. Polyamid ise dayanıklılığı artırır, ürüne esneklik katar.

Gramaj ve Metraj

Bu ürün, her biri 100 gram ağırlığında yumaklar halinde gelir ve her yumakta yaklaşık 400 metrelik iplik bulunur. Bu dağişım, çeşitli projelerinizi tamamlamanız için yeterli olacak miktardadır.

Mevsim

Nako Boho Concept 81740 San Francisco, sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinde kullanıma uygundur. Özellikle kış aylarında şık ve sıcak aksesuarlar yapmak için idealdir.

Şiş ve Tığ Numarası

Ürün, 2.5-3.5 numara şiş ve 2 numara tığ ile kullanılabilir. Bu sayede hem çorap, patik, çetik gibi dar örüleri, hem de atkı, bere gibi geniş örüleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kullanım Alanları

Nako Boho Concept 81740 San Francisco, çeşitli örgü projelerinde kullanılabilir. Çorap, patik, çetik, atkı, bere yapımında idealdir. Ayrıca farklı örgü aksesuar malzemeleri de bu ürünle oluşturabilirsiniz.

Uyarı

Ekranda görülen renkler, aydınlatma ve ekran kalibrasyonu gibi teknik nedenlerle gerçek iplik renginden farklı görünebilir. Bu nedenle, renk seçiminizi yaparken bu durumu göz önünde bulundurmanızı öneririz.

Müşteri Yorumları

Yorumlar

Ürün Özellikleri